Tuesday, April 04, 2006

and in my dream I have a plan, if a got me a wealthy....

deklarationen har kommit. att ta hand om papper och siffror räknas som min uppgift i hushållet. lite manligt, kanske? mindre manligt i så fall att min fru drog in mer än 3 gånger mer än mig förra året. är jag omanlig? eller lat? eller jämställd? hur ska jag känna mig?

9 Comments:

Blogger lovisa said...

Du är turken, det säger väl allt?Detta ständiga identitetssökande...vad står det för? (socionomfråga)

Och apropå min besvikelse över lördagen som tycks ha framgått med all önskvärd tydlighet till både dig och spytto, vilket är lite rörande som så mycket annat dessa tragiska dagar: ni får gottgöra det! Picknick i Engelska parken?

5:54 PM  
Anonymous filifjonkan said...

vad hände i lördags? Något stort hände i alla fall... och jag känner mig utanför...

kom igen, sprid lite skvaller för tusan!

8:34 PM  
Blogger joelh said...

lovisa: "som tycks ha framgått." jotack, man hade nog kunnat mäta den negativa energi som utstrålade från fröken! jag tvivlar på att en new age-guru överhuvudtaget kunnat vistas i rummet. (:

10:52 PM  
Anonymous filifjonkan said...

Vadå, vadå, vadå?

Berätta, berätta, berätta!

7:05 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ja, vad var det som hände egentligen? Det finns väl flera versioner om den saken, men jag vill inte göra dig besviken Filip. En version är att Joel vart drängfull, lommade runt i korridoren, bjöd in damer och skrek okvädesord och sen kräktes i duschen (tänk damen i Little Britain så förstår du varför vi köpt nytt duschdraperi).

8:24 AM  
Anonymous filifjonkan said...

Hahaha!

Turken har aldrig tålt sprit, det vet vi ju sen länge... Det är ju därför han är så mån om att se till att alla hans vänner hittar en gemensam alkoholpolicy...

10:36 AM  
Blogger joelh said...

det verkar som att ni försöker svärta ner mitt goda rykte!

12:38 PM  
Anonymous emanuel halldorf said...

hej brorsan!

har som du kanske vet lite dåligt internet hos mig, men har nu suttit hos elin o läst alla de inlägg du har som är på den sidan som är framme nu...och det är riktgit rolig läsning. jag blir lite sugen på att starta en blogg jag med... om inte annat för att det är rätt så roligt att bara sitta o skriva sånt man vill bara sådär... och dessutom tror jag på idén att skriva ner känslor...det lättar liksom på trycket...jag tror det är psykologiskt nyttigt att göra... så hur gör man? jag såg en länk..vill du starta blogg på din sida...kanske ska klicka på den o testa...

ska åkta till elins land över helgen...åker ikväll o stannar till söndag. blir trevligt. ta hand om er.

kramar / emanuel.

och det här med hockeyn...vilket antiklimax... kunde ha blivit århundradets final...blev sämsta tänkbara...och som HV förlorade...DET FINNS INTE!

2:51 PM  
Blogger Love Kpop said...

I'm puzzled with lots of exercises. I was afraid I could not do the right time despite my hard work. I need a support person.
http://run3play.com

6:45 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home