Wednesday, August 20, 2008

I Amerika

Detta land är fantastiskt. Men det arbetar emot en. 16 plastflaskor med vatten är billigare än en. Och trots ett enormt utbud av frukostflingor är det hart när omöljigt att hitta osötade. It's all about structures - och Amerikas strukturer verkar ofrånkomligen göra mig till en överviktig miljöbov!

Vi kom hit med fyra resväskor och sitter nu i en tom lägenhet som vi funderar på hur vi ska fylla för ett års liv här. Vad är nödvändigt, vad kan vi mista? Vår första dag i på shoppingstråk avslutade vi med att stanna på Barnes and Nobles och inhandla Walden av Thoreau. Till högläsning, som antidote. "Köpet som ska göra slut på alla köp", för att parafrasera... Well, tyvärr krävs det nog mer än en 5,95 paperback för att åstadkomma det.

7 Comments:

Anonymous Lovisa said...

Dessutom är den ju ganska... tråkig!

8:51 AM  
Anonymous ludvig said...

"Hey Joe", kommer numera att bli vardagsmat för dig och inte bara mitt obskyra sätt att hälsa på dig och samtidigt referera till Hendrix. Detta faktum gläder mig stort.

In other news så måste jag erkänna att Offsides senaste reportage om Anders Svensson helt omvärderade min bild av honom som spelare och som människa. Och lagom till detta hittade så äntligen Lagerbäck ett spelsystem där både Kim och Taco fick plats. Stort!

Men du kanske bryr dig mer om amerikansk fotboll nuförtiden...

11:37 AM  
Blogger joelh said...

lovisa: vi har bara last tva sidor en sa lange, men du menar att den inte blir roligare an sa?

ludvig: ja, visst var det fantastiskt! Offside borde samla sina Anders-artiklar en en bok, jag tror de har gjort en 3-4 riktigt bra nu! (bast ar det nar henrik aker och traffar anders i southampton och kim i frankrike och noterar att Anders ser till att bjuda honom pa middag, medan kim sager "det ar sa gott att ga ut och ata med dig henrik, for nar man gor det sa vet man att det ar du som betalar!" 70-talisten vs 80-talisten!)

5:19 PM  
Blogger Andreas Lindholm said...

Jagkommer sakna dig på teologen. Du kommer väl kolla mejlen på UU? Uppsatsen blirklar ihöst istället..

12:09 AM  
Anonymous Pierre ED Schelander said...

Hoppas du och Lydia ska trivas bland alla sockrade frukostflingor trots allt...
Jag tycker vi ska träffas i NY om ngra månader. Vi reser hem till Sverige 5 januari men kommer tillbringa veckan innan i Nueva York och bla fira nyår där. Så...por favor !

4:27 AM  
Anonymous Filip said...

Nödvändigt är Skittles!

Och att köpa böcker och skivor åt mig och sedan frakta billigt till denna sidan vattnet :-)
Jag återkommer med en beställningslista ;-)

Ha det riktigt så gott som ni förtjänar och se till att uppdatera här ofta!

kel och smek

3:29 PM  
Anonymous Filip said...

och jag ser fram emot dina rapporter och analyser från valet och vägen dit...

tjo

8:47 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home