Friday, August 15, 2008

Kulturkristendom i Aftonbladet!

Idag - under några korta timmar - toppade Aftonbladet sin webbplats med en nyhet om äkta kulturkristendom! I detta fall härrörde det från en småländsk småföretagare. En man som genom strävar efter att utsätta människor för goda, kristna strukturer och därigenom forma dem till Kristi lärjungar. Se klippet här.

6 Comments:

Blogger marvi said...

Nu när de blivit kända så kommer snart facket och Arbetsmiljöverket och ställer till elände.

4:14 PM  
Blogger joelh said...

Ja, ska bli intressant och se om det blir några myndighetskonsekvenser av detta. Jag kan tänka mig ett koppel som skulle kunna tänkas protestera. Men det är ju lite av det sköna med den här småländske företagaren: han riskerar ju sitt företag genom sin rättframhet, men det verkar inte bekomma honom!

6:21 PM  
Anonymous Haggaj said...

joelh,
Jag har träffat företagaren. Han är verkligen en som går sin egen väg. Han hade i alla fall tidigare en pastor anställd på deltid enkom för att be för hans affärer. :-)

Kanske var det då de kom på det där med handen som pekar?

9:53 AM  
Anonymous Jo Ha said...

Roligast är nog alla kränkta människor som blivit utsatta för denna religionspropaganda i alla år utan att veta om det. Företaget är dessutom JO-anmält av en Ateist med civilkurage...

4:07 PM  
Blogger Kefas-JDFK said...

This comment has been removed by the author.

12:39 AM  
Blogger Kefas-JDFK said...

"Roligast är nog alla kränkta människor som blivit utsatta för denna religionspropaganda i alla år utan att veta om det." - Hur kränkt blir man genom att utsättas för något som inte ens är märkbart?

12:39 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home