Sunday, October 12, 2008

Obama profeten...Fantastiskt klipp där Obama i juli förutspår den hårdnande kampanjen!

4 Comments:

Blogger Lars Gunther (itpastorn) said...

Nja, detta krävde väl knappast någon profetisk gåva. Samtliga exempel har använts (delvis också av Hillary C kampanjen) i mer än ett halvår.

Jag hoppas också att du noterat att McCain har bett sina anhängare tagga ner på anklagelserna.

Det är inte heller svårt att vända på steken och hitta anklagelser åt andra hållet. Eller jämförelser mellan Bush och Hitler.

Det är sorgligt att se hur ett land med så många åsikter och nyanser i politiken tenderar att bli svartvit och alltid polariserad in absurdum.

12:20 PM  
Blogger Kefas-JDFK said...

Argumentera kan han i alla fall :)

12:40 PM  
Blogger joelh said...

lars: jo, absolut, det är gammal skåpmat. Men det är ett klockrent klipp! Inte minst tajmingen med "ser inte ut som andra presidenter" vs. "what will he change next" och bilden på dollarsedel. Samt "too risky" kopplingen.

jag har sett mccains uppmaning. det var bra, för att inte säga nödvändigt. men det är otroligt oroväckande att folk skriker "terrorist" och "kill him!" på mccain/palin rallies. retoriken har skruvats upp enormt, och det är inte långsökt att tänka sig att någon galning tror sig göra sitt land en tjänst genom att försöka mörda obama. det är otäckt, minst sagt.

du har också rätt i att retoriken mot inte minst bush bitvis varit skrämmande den också.

7:54 PM  
Blogger Lars Gunther (itpastorn) said...

Jodå, jag har noterat detta - liskom att de ofta eldas upp av alla Rush Limbaugh wannabes på lokala radiosationer.

Apropå ditt videoklipp: Som webbutvecklare skall det bli intressant att se hur youtube (m.fl. videosajter) har påverkat detta val. 2004 vann ju Bush mycket tack vare bloggarnas avslöjande av Rathergate.

Det tycks mig som om Barack är den som mest omfamnat det nya mediet och har flest schysta klipp till sin hjälp.

Han är också den som valt en webblösning som bygger på öppen källkod (php) och mest tydligt försvarat principen om en öppen webb. Det är pluspoäng hos mig.

8:55 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home