Thursday, August 06, 2009

Väder och vind

Lars Ryding på SvD uppmärksammar den fenomenala norska vädersiten yr.no, som inte bara ger prognoser för de minsta lilla byarna - i Sverige - utan även gör väldigt exakta sådana! (Det har varit lite av en revolution denna sommar att faktiskt kunna veta om det regnar eller inte till kvällen - dvs om köttet ska grillas eller stekas.)

2 Comments:

Blogger Mattias Agnesund said...

Jag har inte haft lika stor lycka med den sajten. Det har regnat på Gamla Ullevi minst två gånger för mycket! (Ska du på "derbyt" 30/8, förresten?)

7:35 PM  
Blogger joelh said...

idag svek den faktiskt mig för första gången, men då får jag tillstå att jag spelat med rätt små marginaler, för att använda idrottsspråk (regnet skulle ha "dött ut" ett par kilometer härifrån...) Nej, det blir inget göteborg för mig då - men får nog försöka se matchen på tv. finns goda utsikter till bra fotboll! häromdagen besökte jag fö kopparvallen och såg Åtvidaberg besegra Landskrona BOIS (inkl Babis Stefanidis!) med 4-2. riktigt bra match! Om åffs form håller i sig får vi se ifk här på östgötabygden nästa år!

9:01 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home