Wednesday, September 02, 2009

Nomineringar

Min kära hustru och min tillika käre vän Emanuel har tillsammans skapat en vacker kokbok med titeln "Mat är kärlek". Boken tar sin utgångspunkt i köket på Bjärka-Säby, platsens hjärta där allt som händer där strålar samman. De arbetade, funderade och levde med projektet i flera år innan boken kom ut nu i våras. Mottagandet har varit översvallande från läsare och matlagare, men nu börjar en annan typ av respons trilla in: de har nämligen nominerats till flera priser av olika slag!

De är nominerade till Svenska designpriset 2009 (gå in och rösta på dem här!), Svenska Publishingpriset och Årets Svenska Måltidslitteratur (rösta här).

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jag trodde väl inte att ni späkte er à la ökenfäderna precis hela tiden på Bjärka-Säby, men nästan. Och så kommer här en superläcker kokbok. Klart jag kommer att köpa den... :) Tacka Gud för god och vällagad mat och avstå den emellanåt, huh? /bokmalin

4:21 PM  
Blogger joelh said...

precis, det är bara för att maten är så värdefullt som det att ibland avstå från den blir något värt! (fastan bekräftar festens välsignelse)

7:05 PM  
Blogger Charlotte Therese said...

Grattis till nomineringarna! :-)

2:05 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home