Monday, January 18, 2010

Predikotips

Igår hamnade jag framför radiokyrkan under en biltur och hade lyckan att få höra en mycket bra & tänkvärd predikan av Eleonore Gustafsson, pastor i Ryttargårdskyrkan i Linköping. Lyssna här!

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Har inte lyssnat på detta, men jag vet att hon är en grym predikant och jag har den största respekt för henne som föredöme i tron. Så jag kan understryka tipset på förhand... :)
/Jonas L
www.jlundstrom.se

2:59 PM  
Anonymous bokmalin said...

Det där var en väldigt bra predikan. Jag känner igen det hon säger, att man kan känna sig så ensam när man inte får bli erkänd som en syndare bland andra syndare. Att den moraliska svagheten inte erkänns. Jag tror det skapar distans mellan människor och att vi, precis som hon säger, blir så ensamma och utlämnade i vår kamp. Kanske skulle vi bli mer rädda om varandra också, om vi lärde oss att betrakta varann på detta sätt. Som svaga.

Uppmuntrande också att höra en så klok kvinna predika!

3:44 PM  
Blogger joelh said...

bokmalin: ja, visst är det där med "syndare bland syndare" starkt och tyvärr väldigt träffsäkert när det gäller frikyrkoförsamlingar. jonas, du skulle gilla't om du fick tid å lyssna! :)

5:45 PM  
Anonymous elof said...

hey joel, jag skulle vilja skicka en sak till dig och komma i kontakt med dig inför vetenskapsfestivalen.
du kan la maila mig på tobias@kommunitetenoikos.se

fred
/elof

4:51 PM  
Blogger Love Kpop said...

I'm puzzled with lots of exercises. I was afraid I could not do the right time despite my hard work. I need a support person.
http://run3play.com

8:14 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home